Ο “Διογένης” στην ψηφοφορία των Bravo Sustainable Awards!

Ο “Διογένης Διάλογος Πολιτικής για τα Ναρκωτικά” έχει την τιμή να είναι υποψήφια οργάνωση για τα βραβεία Bravo! Sustainable Awards 2018 στην κατηγορία Bravo Society με την δράση του “Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ναρκωτικά: Πολιτικές Ανάπτυξης και Μείωσης της Βλάβης” που υλοποιήθηκε την περίοδο 1/12/2016 – 31/5/2017, στα πλαίσια του προγράμματος LADDER.
Μπορείτε να δείτε την περιγραφή της δράσης, τους 7 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης που συνδέθηκαν μαζί της και να καταχωρήσετε την ψήφο σας στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting-by-organization/diogenhs-dialogos-politikhs-gia-narkwtika.446.html

Ο Θεσμός Bravo αποτελεί έναν συστηματοποιημένο Κοινωνικό διάλογο με βάση τις πρωτοβουλίες Βιώσιμης Ανάπτυξης που αναπτύσσονται στην χώρα μας από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών. Πρωτοβουλίες και προγράμματα που συμβάλλουν στην προώθηση της βελτίωσης της Ποιότητας ζωής και στη δημιουργία προτύπων υπεύθυνης συμπεριφοράς σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο στη χώρα μας. Με στόχο τη δημιουργία μιας ευρύτερης κουλτούρας για τα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης, Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Υπευθυνότητας ο Θεσμός διαλόγου Bravo αναπτύσσει μια πλατφόρμα διαλόγου, ενημέρωσης και ανοιχτής διαβούλευσης με την συμμετοχή μιας μεγάλης ομάδας Κοινωνικών Εταίρων. Όλοι οι συμμετέχοντες στο Θεσμό, ενημερώνονται, αναπτύσσουν διάλογο και αναδεικνύουν τις καλύτερες πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ- ΟΤΑ/ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ- ΜΚΟ, και στηρίζουν τους πέντε Πυλώνες της Βιώσιμης Ανάπτυξης (Governance, Market, Environment, Society, in Action).

Η συμμετοχή σας στην ψηφοφορία είναι ιδιαίτερα σημαντική, γιατί κανείς δεν πρέπει να μείνει πίσω!